Το δικηγορικό γραφείο εξειδικεύεται σε υποθέσεις ποινικού δικαίου και παρέχει απόλυτη νομική υποστήριξη σε όλα τα στάδια της ποινικής διαδικασίας. Αναλυτικά: 

  • Αναλαμβάνει τη σύνταξη μηνύσεων και εγκλήσεων και υπομνημάτων και την παράσταση σε προανακριτικές και ανακριτικές πράξεις. 
  • Χειρίζεται υποθέσεις  για εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας, ζωής, υγείας, ενδοοικογενειακής βίας γυναικών,  νόμου  περί ναρκωτικών,  ταυτόχρονα αναλαμβάνει υποθέσεις που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό  έγκλημα και υποθέσεις που πηγάζουν από παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του ατόμου. 
  • Αναλαμβάνει υποθέσεις για χρέη προς το δημόσιο και ΙΚΑ και υποθέσεις ακάλυπτων επιταγών. 
  • Χειρίζεται με μεγάλη γνώση και εμπειρία υποθέσεις δοσοποίησης ποινών,  αιτήσεις χορήγησης προθεσμίας καταβολής χρηματικού ποσού της μετατροπής της ποινής και αιτήσεις μετατροπής εκτελεστών αποφάσεων σε παροχή κοινωφελούς εργασίας. 
  • Το δικηγορικό γραφείο της Παπαδοπούλου Μάγδας αποδίδει βαρύνουσα σημασία στη διαμόρφωση της υπερασπιστικής γραμμής από τα πρώιμα στάδια της ποινικής διαδικασίας,  ώστε να διασφαλίσει την μεγαλύτερη πιθανότητα επιθυμητού αποτελέσματος. 
  • Δεδομένου ότι η προανάκριση, η προκαταρκτική εξέταση και γενικά η ποινική δίωξη άπτονται ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, το δικηγορικό γραφείο της Παπαδοπούλου Μάγδας σας εξασφαλίζει ότι αυτά τυγχάνουν απολύτως εμπιστευτικής αντιμετώπισης. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Ταγματάρχου Πάστρα αρ.1, (πεζόδρομος), 1ος όροφος, ΤΚ. 58100, Γιαννιτσά Νομού Πέλλας

e-mail:

magdapaplaw@yahoo.gr

τηλεφωνο

+ (30) 238 250 3529